Τι είπε ο κρητικός καλλιτέχνης για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια, αλλά και για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ. Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα “δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη σχέση της Βανδή με τν Μπισμπίκη:  «Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, άρα όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της, σίγουρα… δεν κοιμάται πολύ. Και οι δυο είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη. Είμαστε καλοί φίλοι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε…».

«Οι αληθινοί και ευαίσθητοι άντρες βεβαίως και κλαίνε», εξομολογήθηκε ο Μανώλης Κονταρός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook