Μια πρωτιά και μια τρίτη θέση ήταν ο απολογισμός του Δήμου Γόρτυνας στον «9ο Δρόμο στα χνάρια του Μίνωα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με αφετηρία την Φαιστό και τερματισμό την Κνωσσό. Συγκεκριμένα τον Δήμο Γόρτυνας εκπροσώπησαν στον αγώνα ο Παντελής Καμπαξής που αναδείχθηκε πρώτος νικητής της υπεραπόστασης των 70 χιλιομέτρων κάνοντας χρόνο 4 ώρες 48 λεπτά κι ο Μανώλης Σηφάκης που τερμάτισε τρίτος.
\"\"
Οι αθλητές του Δήμου Γόρτυνας, Παντελής Καμπαξής και Μανώλης Σηφάκης

Οι απονομές των νικητών στον αγώνα έγιναν στο ανάκτορο της Κνωσού όπου τον Παντελή Καμπαξή βράβευσε ο Τάκης Σκουλής, ενώ τον Μανώλη Σηφάκη του ΣΜΚ βράβευσε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας Σταύρος Ξυλούρης. Δεύτερος νικητής ήταν ο Τσέχος Οντρέι Πρόκοπ.
\"\"
Ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας βραβεύει το Μανώλη Σηφάκη

Επίσης εκ μέρους των διοργανωτών του αγώνα, βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας Σταύρος Ξυλούρης για την σημαντική συμβολή του Δήμου στην διεξαγωγή του «9ου Δρόμου στα χνάρια του Μίνωα»

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Γόρτυνας ήταν μεταξύ των χορηγών του αγώνα, προσφέροντας τα έπαθλα που δόθηκαν στους νικητές, ενώ παράλληλα φρόντισε να στήσει ειδικούς πάγκους στην αρχαία Γόρτυνα, στην Παναγία την Αλμυρή και στην Αγία Βαρβάρα για τον εφοδιασμό των αθλητών με νερό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook