Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, μετά το ύψος του Πλατανιά.

-Τελευταία ενημέρωση: 14:13-

Περίπου μία ώρα μετά το συμβάν και τη μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, ο οδηγός του ενός ΙΧ, ένας άνδρας 40 ετών,  υπέκυψε στα βαριά, όπως αποδείχτηκε, τραύματά του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο εκλιπών ανήκει σε αλλοδαπό. Αυτή την ώρα ερευνάται η ταυτότητα του οδηγού, ο οποίος είναι Έλληνας και έλαβε το ΙΧ από τον αλλοδαπό (ιδιοκτήτη του). 

Τραγική κατάληξη σε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα (δείτε φωτο και βίντεο) που έλαβε χώρα στα Χανιά, περίπου 3 χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Πλατανιά (επί του ΒΟΑΚ).

Υπενθυμίζεται ότι στα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε ένα άτομο με ιδιαίτερα βαριά τραύματα. Ο συγκεκριμένος οδηγός μετά απο δύσκολη προσπάθεια των πυροσβεστών ανασύρθηκε απο τα συντρίμμια του οχήματος και παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι τον μετέφεραν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων. Λίγο αργότερα όπως προαναφέραμε, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ευτυχώς, δεν έπαθε πολύτως τίποτα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες.

Η εικόνα των αυτοκινήτων τα λέει όλα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook