Αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται και δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη.

Η διενέργεια των δημοτικών συμβουλίων Χανίων στα Χανιά με τρόπο “μικτό” αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεδριάσεις θα διεξάγονται και δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης θα μπορούν να μπουν στην αίθουσα, ή υπόλοιποι θα το παρακολουθήσουν υποχρεωτικά μέσω τηλεδιάσκεψης. Με τηλεδιάσκεψη θα μπορούν να συμμετάσχουν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δε θα επιθυμήσουν να το παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Ως προς τον χώρο τέλεσης των συνεδριάσεων, σύμφωνα με τον κ. Δαμιανάκη η διεύθυνση προγραμματισμού δήλωσε αδυναμία να υποστηρίξει τη διαδικασία αυτή σε οποιαδήποτε άλλη αίθουσα εκτός αυτής του δημοτικού συμβουλίου, λόγω του απαραίτητου εξοπλισμού που λείπει από το ΚΑΜ και το θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”.

‘Αρα τα Δ.Σ. θα γίνονται στην αίθουσα του Δ.Σ. του δήμου Χανίων με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Η διαρρύθμιση μάλιστα θα γίνει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ανά δυο τ.μ. ένα ατομο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook