Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου.

Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2022,  ημέρα Πέμπτη  και  ώρα 10:00 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καντάνου – Σελίνου,  στην θλιβερή αγγελία του θανάτου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, συνεδρίασε  εκτάκτως δια περιφοράς και έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αντωνίου Κων. Περράκη  εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

Ο Χρήστος Σαρτζετάκης καταγόμενος από την Κάντανο, επίτιμος δημότης του Δήμου  μας από το έτος 1985, με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στους δημοκρατικούς θεσμούς ως δικαστής λάμπρυνε την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Υπήρξε θαρραλέος  αγωνιστής των δημοκρατικών ιδεωδών γιατί με το υποδειγματικό ήθος του τίμησε τον Άνθρωπο, τον Τόπο Καταγωγής του, την Ηρωική Κρήτη  και λάμπρυνε το ύπατο αξίωμα της Πολιτείας με την ακτινοβολία της προσωπικότητάς του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει τα παρακάτω:

  • Να εκφραστούν  τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου, της Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καντάνου – Σελίνου  στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να  παραστεί  αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής στη νεκρώσιμο ακολουθία
  • Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωση της εξοδίου ακολουθίας
  • Να  δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook