Η κακοκαιρία εμπόδισε την προσγείωση στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στην Αθήνα – Πώς περιγράφει την τετράωρη ταλαιπωρία που έζησε επιβάτιδα της πτήσης

Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν χθες κατέστησαν αδύνατες τις προσπαθειες πιλοτου να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική επιστροφή στην Αθήνα. Στην Κρήτη έφτασε τελικά το αεροπλάνο ύστερα από… τέσσερις ώρες ταλαιπωρίας. 

Μία απο τις επιβαίνουσες στην πτήση, η σεφ Νεκταρία Κοκκινάκη περιγράφει την περιπέτεια-θρίλερ που έζησε στον αέρα μέσα π από δημοσιέυσεις της στο Instagram.

Όπως αναφέρει επιβιβαστήκε σε πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας με προορισμό το Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης. Φτάσαμε Ηράκλειο. Ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούσαν χθες δεν άφησε το αεροπλάνο να προσγειωθεί. 

Στην συνέχεια αναφέρει ότι το αεροπλάνο έκανε δυο φορές την διαδρομή Αθήνα – Ηρακλείου για να καταφέρει να προσγειωθεί. Μάλιστα αναφέρει ότι μετά από τέσσερις ώρες στον αέρα το αεροπλάνο κατάφερε με πολύ δυσκολία να προσγειωθεί στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook