Ο Υπουργός Πλακιωτάκη αποδέχτηκε την πρόσκληση του  Δημάρχου κ. Μαλανδράκη  να επισκεφτεί το λιμάνι Κολυμπαρίου στην επόμενη επίσκεψή του στην Κρήτη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα για θέματα του Δήμου Πλατανιά, συναντήθηκε με τον Υπουργό  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Στη συζήτηση παρόντες ήταν επίσης ο Β΄ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Γεώργιος Αλεξανδράκης,  ο  Διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας – Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Μαρουλάκης και ο Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Μαλανδράκης έθεσε στον Υπουργό το θέμα της δημιουργίας λιμενικής υπηρεσίας στο λιμάνι Κολυμπαρίου, η οποία θα έχει αρμοδιότητα και για το λιμανάκι Πλατανιά και για τα καταφύγια Αφράτων και Ραβδούχα και του εξέθεσε αναλυτικά τους λόγους που την επιβάλλουν. Ο Υπουργός , μετά τα επιχειρήματα του Δημάρχου, υπήρξε θετικός στη δημιουργία της παραπάνω Υπηρεσίας ενώ και ο Υπαρχηγός αναγνώρισε την αναγκαιότητα σύστασής της.

Ακολούθησε συζήτηση με τον Γ.Γ.  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, κατά την οποία ο κ. Μαλανδράκης τον ενημέρωσε για τις προτάσεις έργων του Δήμου Πλατανιά που μπορούν να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα “Νέαρχος” του Υπουργείου  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τέλος, ο Υπουργός κ. Πλακιωτάκης  αποδέχτηκε την πρόσκληση του  Δημάρχου κ. Μαλανδράκη  να επισκεφτεί το λιμάνι Κολυμπαρίου στην επόμενη επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook