Ένας από τους βασικούς παίκτες του Πλατανιά στην εξαιρετική πορεία που κάνει μέχρι τώρα, ο Μηνάς Τζανής μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για το ξεκίνημα της ομάδας του, τους στόχους που έχει, αλλά τις πρώην ομάδες του τον ΠΟΑ και τον ΟΦΗ.

Αρχικά και αναφερόμενος στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Πλατανιάς ο Κρητικός άσος τόνισε: «Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα που εμείς στην ομάδα το περιμέναμε βάσει της δουλειάς που έχουμε κάνει, αλλά για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει και είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο πιο γρήγορα. Είναι μια δύσκολη κατηγορία, παίζουμε πρώτη φορά σε αυτή, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και στην Καλλιθέα μπορούσαμε τη νίκη, ενώ και τώρα αυτή την εβδομάδα πήραμε την πρόκριση στο κύπελλο και το διπλό στον Αγροτικό Αστέρα. Αυτό είχαμε σαν στόχο και τα καταφέραμε. Τα μυαλά μας όμως δεν παίρνουν αέρα από την πρωτιά. Ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει με τη δουλειά, αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να έρθει η παραμονή και στη συνέχεια ότι καλύτερο πετύχουμε καλώς να ορίσει».

Ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή στον Πλατανιά του Τίμου Καβακά, είπε: «Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω τους προπονητές και τη δουλειά τους. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κ. Καβακάς είναι ένας καλός προπονητής που το έδειξε και πέρσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και ο κ. Παντζιαράς. Η βοήθεια και του Καβακά και του Τσακαλίδη είναι μεγάλη. Όλα στην ομάδα είναι καλά προγραμματισμένα και είναι κάτι πολύ σημαντικό, όπως και το καλό κλίμα που υπάρχει».

Ενώ για το «μυστικό της επιτυχίας» μέχρι τώρα του Πλατανιά, υπογράμμισε: «Όλοι στην ομάδα είμαστε μια οικογένειά και το ίδιο εισπράττουμε και από τον κόσμο με τη βοήθειά και τη στήριξή του. Φέτος έχουμε και περισσότερο κόσμο στους αγώνες μας και μάλιστα φτιάχνεται μια ακόμα κερκίδα για να μπορεί να έρχεται και άλλος κόσμος, καθώς μέχρι τώρα έχουμε γεμάτο γήπεδο με πολλούς θεατές να είναι όρθιοι».

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Football League μέχρι τώρα, τόνισε: «Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά θα βρουν το δρόμο τους στη συνέχεια όπως η Λάρισα, οι Σέρρες, η Βέροια, ο Πανθρακικός. Δεν τις έχω δει όμως όλες τις ομάδες και δεν έχω απόλυτη εικόνα. Με τον Πανθρακικό που παίξαμε είδα ότι είναι μια καλή ομάδα και παρά του ότι κερδίσαμε πιστεύω ότι θα είναι στην τριάδα».

Ο Μηνάς Τζανής έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στον Πλατανιά, όπως ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ όλα τα χρόνια που βρίσκομαι. Όλα πάνε καλά και μετά την περιπέτεια που είχα και στον ΟΦΗ και τον ΠΟΑ, εδώ τα πράγματα είναι αρκετά καλά και είμαι χαρούμενος με την παραμονή μου και την παρουσία μου εδώ».

Τέλος μιλώντας για τις πρώην ομάδες του, τον ΠΟΑ και τον ΟΦΗ, είπε: «Ο ΟΦΗ δεν το περίμενε κανείς όταν θα έπαιζε τα μπαράζ ότι θα είχε αυτή την καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μας λυπεί όλους βέβαια που έχει εξω αγωνιστικά προβλήματα και μακάρι να μην βγουν και αγωνιστικά. Πρέπει κάποια στιγμή να βρει και εκεί τον δρόμο της η ομάδα, όπως τον έχει βρει μέσα στο γήπεδο και φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει μέχρι τώρα. Σε ότι αφορά τον ΠΟΑ, είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και δεν τον έχω συνηθίσει να τον βλέπω στο περιφερειακό και πιστεύω στο μέλλον να βγει και πάλι στη Γ’ Εθνική και να είναι όπως παλιά. Όποτε μπορώ πάω και τον βλέπω και αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μπορώ να φαντάζομαι τον ΠΟΑ χωρίς τον Στράτο Γεωργιάδη και ελπίζω να επιστρέψει και αυτός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook