Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας, εθελοντών και εργαζόμενων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία του Δραπανιά, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κισσάμου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (τμήμα Κισσάμου), τη Νεολαία  Κισσάμου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραπανιά. 

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας τις εθελοντικές υπηρεσίες τους για να καθαριστεί η παραλία από τα απορρίμματα που είχαν συγκεντρωθεί λόγω του πρόσφατου ναυαγίου αλλά και της κακοκαιρίας. Γάντια και σακούλες δόθηκαν στους εθελοντές ώστε να συλλέξουν τα  μικρότερα αντικείμενα, ενώ οχήματα του Δήμου χρησιμοποιήθηκαν για την συλλογή μεγαλύτερων αντικειμένων. 

Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαυροδημητράκης Σπύρος, κ. Κελαϊδής Γιάννης , κ. Χριστουλάκης Θεόφιλος καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κισσάμου και Δραπανιά, κ. Κουνδουράκης Βασίλης και κ. Κοκοτσάκης Αντώνης αντίστοιχα. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου “ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους,  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η ανταπόκριση των δημοτών μας αποδεικνύει την ευαισθησία όλων για τον τόπο μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook