Πάνω από 3 ώρες κράτησε η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Χανιά τη Δευτέρα (28/11) στο εργατικό κέντρο των Χανίων.

Σε αυτή ο πρόεδρος της επιτροπής στήριξης της χανιώτικης ομάδας, Νότης Ψυλλάκης, έκανε έναν απολογισμό της διοίκησης από την μέρα ουσιαστικά που υπήρξε αυτή η επιτροπή, με το ποσό που έχει χρειαστεί για τις έως τώρα ανάγκες του ΑΟΧ αλλά και την κάλυψη παλαιοτέρων οφειλών να φτάνει τις 215.000 ευρώ.

Όμως όπως τονίστηκε στη Γ.Σ. για να μπορεί η ομάδα να «βγάλει» τη χρονιά χρειάζεται ακόμα 250.000 ευρώ, αφού μέσα σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και οι μετακινήσεις. Από αυτό το ποσό όπως ανέφερε ο κ. Ψυλλάκης μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο το 1/5 (50.000 ευρώ), ενώ το άλλο θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να συγκεντρωθεί.

Παρά το γεγονός ότι είχε γίνει κάλεσμα της χανιώτικης ΠΑΕ προς τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες το «παρών» έδωσαν μόνο οι κ.κ. Λειψάκης, Βούρβαχης, Παπαντωνάκης, Κονταξάκης.

Ο κ. Ψυλλάκης, επίσης, επισήμανε ότι αν και είχαν δοθεί υποσχέσεις από επιχειρηματίες αλλά και παλαιούς παράγοντες της ομάδας για οικονομική βοήθεια, δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στη Γενική Συνέλευση τοποθετήθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νεκτάριος Λεφάκης, ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Κουκλάκης, το μέλος του Δ.Σ., Στάθης Ρουκουτάκης και το μέλος της επιτροπής στήριξης, Γιάννης Ντερμανάκης.

Η συζήτηση πάντως ξεκίνησε με την ομιλία του προπονητή των «μπλε», Γιάννη Πετράκη, που έκανε από την μεριά του τον απολογισμό για το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι τώρα.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για την ιστορική ομάδα των Χανίων, που ζητάει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους της.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο sportfmxania.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook