Το θέμα της κάρτας εισόδου των 5 ευρώ στο Εθνικό στάδιο Χανίων, η ανακατασκευή των αποδυτηρίων και το ωράριο στο σκοπευτήριο ήταν ανάμεσα στα θέματα συζήτησης.

Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης (09/02) και κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων Τάκης Σβουράκης για το θέμα της κάρτας εισόδου των 5 ευρώ ανέφερε στα μέλη της επιτροπής τα εξής: «Το χαρακτηρίζουμε ως εγχείρημα, δεδομένου ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο εφαρμογής και ήδη τα πρώτα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για το πως έχει αντιληφθεί ο κόσμος που χρησιμοποιεί την εγκατάσταση του ΕΑΚ την προσπάθεια που γίνεται ώστε να προσφερθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ανταποδοτικές υπηρεσίες που πρέπει, με έμφαση στην καθαριότητα, στον έλεγχο εισόδου, αλλά κυρίως στη διαμόρφωση των κατάλληλων υποδομών για τους αθλούμενους. Επειδή υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το ποσό των 5 ευρώ, από το έστω και μικρό αυτό έσοδο, θα υπάρξει ένα πρόσθετο βοήθημα σε βάθος χρόνου, μαζί με την τακτική επιχορήγηση του ΕΑΚ, αλλά και τα όποια κονδύλια θα δοθούν για τη βελτίωση υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών».

Σε σχέση με την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, το ΕΑΚ – με βάση την ενημέρωση που παρείχε – είναι προς ανεύρεση μηχανικών για την υποβολή πλήρους μελέτης, καθώς είχε υποβληθεί μόλις μία τον περασμένο Ιούνιο. Οι μελέτες θα είναι υπό τη μορφή πρότασης και όχι ως τελικά προσφορά, όπως εκείνη του περασμένου Ιουνίου, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Τέλος συζητήθηκε και το θέμα του ωραρίου του σκοπευτηρίου, με την Δ.Ε.» να κάνει δεκτή την πρόταση αλλαγής ωραρίου, ώστε να διευκολυνθούν στις προπονήσεις τους οι αθλητές του σκιτ και του τραπ. Επίσης, το προσεχές διάστημα θα τοποθετηθεί και πράσινος τάπητας στο πεδίο βολής του πήλινου στόχου, επίσης για την διευκόλυνση των προπονήσεων, ενώ τέθηκε προς συζήτηση και το ζήτημα της ασφάλειας του χώρου με κλειστό κύκλωμα καμερών».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook