Στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘’MOBIAK Friday’’ που είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο (η οποία αντιτίθεται στην ‘’Black Friday’’) η ΜΟΒΙΑΚ σε συνεργασία με το δασαρχείο και την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Χανίων υιοθέτησε δέντρα για τους εργαζόμενους της.

Οι νέες φυτεύσεις δέντρων πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, στο Καμπάνι, χθες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου προχώρησαν, στη φύτευση δέντρων και συγκεκριμένα τοποθέτησαν χαρουπιές, λαγκεστρέμιες, ακακίες, ροδιές, προύνους, άριες, κ.α., τα οποία φέρουν τα ονόματα των εργαζομένων της ΜΟΒΙΑΚ, στο πλαίσιο της εταιρικής ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν στο περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΜΟΒΙΑΚ έχει έντονο το αίσθημα της οικολογικής συνείδησης και πρόσφατα δημιούργησε μονάδα διαχείρισης αποβλήτων με στόχο να μειώσει το αποτύπωμα της στον πλανήτη.

Η ”MOBIAK Friday” γεννήθηκε για να παλέψει ενάντια στον παράλογο καταναλωτισμό. Πρόκειται για μία περιβαλλοντική πρωτοβουλία που ενθαρρύνει την επανασύνδεση με τη φύση.

Χρειαζόμαστε περισσότερες οικολογικές πρωτοβουλίες γιατί το μέλλον μας εξαρτάται από όσα κάνουμε σήμερα.

Στη ΜΟΒΙΑΚ ”Δίνουμε ανάσα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook