Τους έπιασαν τη στιγμή της διακίνησης των ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σχεδόν 220 γραμμάρια ηρωίνης!

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, δύο άτομα προέβαιναν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Στο πλαίσιο αυτό από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές των Δήμων Αποκορώνου και Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο του Δήμου Αποκορώνου (καβάτζα), ένας εκ των δύο να παραλαμβάνει ποσότητα ηρωίνης, την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αποκρύψει σε προγενέστερο χρόνο ο άλλος συλληφθείς.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 5,3 γραμμάρια ηρωίνης, το  χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου και συνελήφθη ο έτερος δράστης.

Στο σημείο, που είχε εξακριβωθεί ότι απέκρυπτε τις ναρκωτικές ουσίες (καβάτζα) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 212 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στην οικία του και σε επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.950 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook