Πρώην υπάλληλοι περιέγραψαν πώς έβαζαν τις γυψοσανίδες μετά από εντολή της διοίκησης και πώς μετέφεραν όπως – όπως με τα αμαξίδια ή και με τα κρεβάτια τους ηλικιωμένους στην ταράτσα

Oι υπεύθυνοι τους Κέντρου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων φέρονται να χρησιμοποιούν χρησιμοποιούν γυψοσανίδες, ώστε να κρύβουν τα παραπάνω δωμάτια, όταν γινόταν έφοδος και έλεγχος και μάλιστα έβαζαν τους ηλικιωμένους στην ταράτσα, για να μην δουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι υπήρχαν υπεράριθμοι ηλικιωμένοι στο χώρο του γηροκομείου.

Πρώην υπάλληλοι περιέγραψαν πώς έβαζαν τις γυψοσανίδες μετά από εντολή της διοίκησης και πώς μετέφεραν όπως – όπως με τα αμαξίδια ή και με τα κρεβάτια τους ηλικιωμένους στην ταράτσα.

Την ίδια ώρα, πάντως, εκκρεμεί η έκθεση της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων στους ηλικιωμένους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους φακέλους των φιλοξενούμενων οι Αρχές εντόπισαν ότι σε άνδρα είχαν συνταγογραφήσει φάρμακα για την εμμηνόπαυση και σε γυναίκα για τον προστάτη. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι οι παράνομες συνταγογραφήσεις ξεπερνούσαν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook