Τέθηκε στο δημοτικό γηροκομείο το ερώτημα αν μπορεί να φιλοξενήσει κάποιους από τους τρόφιμους του οίκου ευγηρίας σε περίπτωση που αποφασιστεί το κλείσιμο της μονάδας

Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά και την προφυλάκιση των τεσσάρων από τους επτά συλληφθέντων χθες το πρωί, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηρακης προχώρησε σε δηλώσεις έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου.

Ειδικότερα ο δήμαρχος στις δηλώσεις του ανέφερε πως και ο ίδιος είναι συγκλονισμένος με τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Χανίων σε ερώτηση που του έγινε για το αν το δημοτικό γηροκομείο μπορεί να φιλοξενήσει κάποιους τρόφιμους σε περίπτωση που αποφασιστεί να κλείσει ο οίκος ευγηρίας απάντησε πως έχουν γίνει συζήτησείς με το δημοτικό γηροκομείο Χανίων για να ερευνηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας των ηλικιωμένων εκεί.

Ωστόσο ο δήμαρχος ανέφερε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας των ηλικιωμένων καθώς δεν υπάρχει χώρος. Τόνισε όμως ότι το δημοτικό γηροκομείο Χανίων θα προσπαθήσει να βοηθήσει προς την κατεύθυνση που θα του υποδείξουν οι αρχές καθώς πρόκειται για ζήτημα αρκετά σοβαρά που απαιτούν συντονισμένες ενέργειες

Τέλος ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ανέφερε ότι ελπίζει να αποδοθεί δικαιοσύνη ενώ τόνισε ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν χαρακτηρίζουν όλη την κοινωνία των Χανίων αλλά πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook