Mετά τις διαγραμμίσεις ήρθε και η λειτουργία των φαναριών στην Ακρωτηρίου.

Τέθηκαν σε λειτουργία, τα “πολυαναμενόμενα” φανάρια της οδού Ακρωτηρίου, στο “τρίστρατο” που βρίσκεται η προτομή του Σμηναγού Κ. Ηλιακή. Σε ένα σημείο που συνέβησαν στο παρελθόν πάρα πολλά ατυχήματα.

Μετά το πρωινό ρεπορτάζ του Flashnews.gr για τις διαγραμμίσεις που δρομολογούν τη λειτουργία των φαναριών, ακολουθεί μέσα σε λίγες ώρες η εξέλιξη που προκύπτει και είναι ότι, επιτέλους, τέθηκαν σε λειτουργία τα φανάρια!

Ήδη οι πρώτες εικόνες δείχνουν αφενός τον όγκο της κυκλοφοριακής κίνησης στο συγκεκριμένο σημείο (καθημερινό φαινόμενο), αφετέρου ότι με τη λειτουργία των φαναριών δείχνει να μπαίνει μια τάξη και πλέον εξαρτάται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από την οδηγική μας συμπεριφορά, να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ατυχήματος.  

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και μετά την τοποθέτηση των φαναριών, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να γίνουν οι διαγραμμίσεις, αλλά έστω και έτσι, τα φανάρια λειτούργησαν τέσσερις μήνες μετά την τοποθέτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια διασταύρωση άκρως επικίνδυνη καθώς οι οδηγοί «παίζουν ρώσικη ρουλέτα» κατά την είσοδο ή έξοδο στον κεντρικό δρόμο, ενώ να σημειωθεί πως η οδός Προφήτη Ηλία οδηγεί και προς τα Μουσικό σχολείο και 11ο δημοτικό σχολείο (ΣΟΔΥ) αλλά και το 7ο Γυμνάσιο Χανίων (Κουμπελή) και έχει συχνή κίνηση των σχολικών λεωφορείων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook