Η μικρή αποκάλυψε στη δασκάλα του σχολείου της, όσα ζούσε στο σπίτι του θείου της

Συγκλονίζει την Κρήτη η υπόθεση βιασμού της 11χρονης από τον ίδιο της τον θείο, που είχε την κηδεμονία της. Η μικρή εξιστόρησε τον εφιάλτη που ζούσε στη δασκάλα της.

Ο 58χρονος αδερφός του πατέρα της 11χρονης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως η μικρή λέει όσα λέει επειδή όταν έκανε αταξίες τη χτυπούσε.

Η γιαγιά της ανήλικης μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο είπε πως αγωνιά για το πού είναι τώρα η εγγονή της, καθώς μετά τις καταγγελίες, φιλοξενείται σε ίδρυμα.

«Πρόκειται για μία δυσάρεστη ιστορία. Το παιδί αυτό υιοθετήθηκε από τον θείο του. Βρισκόταν σε ένα ουσιαστικά άρρωστο περιβάλλον. Πέθανε ο πατέρας του, είχε μπλέξει με ναρκωτικά το ίδιο, η μάνα εξαφανισμένη και το υιοθέτησε ο θείος. Δεχόταν βία και έτσι μίλησε στις δασκάλες του», δήλωσε στο Live News ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μανώλης Μακράκης.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο κ. Μακράκης, ο 58χρονος έχει έναν γιο ηλικίας 12 ετών που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 11χρονη ξαδέρφη του. Οι δάσκαλοι είχαν παρατηρήσει πως και ο 12χρονος έβγαζε μια βιαιότητα απέναντι στο κορίτσι και έτσι επικοινώνησαν μαζί της, μέχρι που αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:




Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook