Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι προετοιμασίες του Σώματος αλλά και των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών εν όψει της έναρξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Τον νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, επισκέφθηκε σήμερα στην έδρα του Σώματος ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.Κατά τη συνάντησή τους ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον κ. Ράπανο για τα νέα του καθήκοντα αλλά και να του μεταφέρει την εκτίμησή του για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Κατά την ενημερωτική συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι προετοιμασίες του Σώματος αλλά και των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών εν όψει της έναρξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Ειδικότερα ο κ. Μαρκογιαννάκης ενημερώθηκε διεξοδικά για τον αντιπυρικό σχεδιασμό του Σώματος σε ό,τι αφορά την Κρήτη, δηλώνοντας ότι η παράταξή του βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, έτοιμη να υποστηρίξει το Σώμα με κάθε τρόπο, μέσα από τον αυτοδιοικητικό της ρόλο. Στην ενημερωτική συνάντηση πήρε μέρος και ο Χανιώτης αρχιπύραρχος Γιώργος Μαρκουλάκης, από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Ασφάλειας του Σώματος.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook