Υψιστη τιμή για την Ελληνική ξιφασκία και κατ’ επέκταση για τα Χανιά αποτελεί η εκλογή του Ιπποκράτη Μανουδάκη στο Δ.Σ. της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας.

Η συνέλευση των Μεσογειακών Ομοσπονδιών έγινε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρό της Ιπποκράτη Μανουδάκη.

Ο κ. Μανουδάκης εξελέγη παμψηφεί στο Δ.Σ., θέτοντας το αίτημα για τη διεξαγωγή των Μεσογειακών αγώνων ξιφασκίας 2024 στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΞ είναι η εξής:

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 διεξήχθη η συνέλευση των Μεσογειακών Ομοσπονδιών Ξιφασκίας – που αποτελείται από 23 χώρες του Μεσογειακού χώρου – στην Βαρκελώνη. Αντικείμενο της συνέλευσης ήταν η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας, όπου ο Λιβανέζος Ziad El Choueiri επανεπιβεβαιώθηκε ως Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της, Ιπποκράτη Μανουδάκη ο οποίος εξελέγη παμψηφεί στο ΔΣ, ενώ τέθηκε εκ μέρους του, το αίτημα για τη διεξαγωγή των Μεσογειακών αγώνων ξιφασκίας 2024 στην Κρήτη, κάτι το οποίο είχε θετική ανταπόκριση. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook