Θρήνο έχει σκορπίσει στην κοινωνία των Χανίων ο ξαφνικός χαμός του 22χρονου φοιτητή στην Λάρισα, Νίκου Μπιτσάκη ο οποίος καταπλακώθηκε από ετοιμόρροπο τοιχίο

Τελευταία ενημέρωση 11:12

Ο αδικοχαμένος φοιτητής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά  και έφυγε για σπουδες στην Λάρισα όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο Νίκος Μπιτσάκης στην εφηβική του ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με την ποδηλασία και ανήκε στο σωματείο Τάλως και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μάλιστα είχε λάβει πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες. 

Συλλυπητήριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Χανίων

Με αφορμή την αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του γιου του Εμμανουήλ Μπιτσάκη,  οι φίλοι και οι συνεργάτες Αρτοποιοί  του Νομού  Χανίων,  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το χρονικό του συμβάντος

Το τραγικό περιστατικό που του στοίχησε τόσο άδικα την ζωή συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Λάρισα.

foto larissanet.gr

Ο άτυχος 22χρονος λίγο πριν το συμβάν διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και επιστρέφοντας στο σπίτι του για άγνωστο λόγο κλώτσησε την μεταλλική πόρτα ενός σπιτιού και το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Πάντως για την κατάσταση του κτηρίου και την επικινδυνότητα είχε ενημερωθεί η πολεοδομία στο παρελθόν ωστόσο δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook