Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Δημήτρης Καλόπουλος που έχει εμπλακεί στην υπόθεση των στημένων αγώνων λόγω των συνομιλιών που ακολούθησαν το περσινό ντέρμπι των «αιωνίων», επιστρέφει στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας καθώς κρίθηκε αθώος από την ίδια την ΚΕΔ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα σφυρίξει ένα-δυο ματς και θα αποχωρήσει! Επιστροφή και για Ντίτσο, Δημητρόπουλο.

Στον Δημήτρη Καλόπουλο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, βάσει των συνομιλιών που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ μετά το περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Μετά από το παιχνίδι εκείνο, ο Θεσσαλονικιός ρέφερι τέθηκε εκτός ορισμών και δεν σφύριξε άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Τον Ιούνιο ήρθαν οι διώξεις και από τότε ο ίδιος τέθηκε στο περιθώριο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του. Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς δεν του ασκούσαν πειθαρχική δίωξη περιμένοντας –όπως έλεγαν- την απολογία του στον ανακριτή.

Βλέποντας ότι οι υποθέσεις των υπόλοιπων εμπλεκομένων διαιτητών παραπέμπονταν (από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ) στην ΚΕΔ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφάσισε να πράξει το ίδιο και με τον Καλόπουλο.

Έτσι, οι Βασάρας, Δούρος και Μπριάκος ανέλαβαν –άκουσον άκουσον- τον ρόλο των δικαστών και κλήθηκαν να αποφανθούν αν ο Θεσσαλονικιός είναι αθώος! Τελικά, αφού… μελέτησαν(!) τα στοιχεία και μετά από προσωπική εισήγηση του Κύρου Βασάρα, ο Δημήτρης Καλόπουλος κρίθηκε αθώος και αποφασίστηκε η επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, η επιστροφή Καλόπουλου πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο για να αποχωρήσει ο ίδιος από τη διαιτησία με… ψηλά το κεφάλι. Για το λόγο αυτό, από την ΚΕΔ διαρρέεται πως ο Θεσσαλονικιός ρέφερι θα σφυρίξει ένα, το πολύ δύο παιχνίδια και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook