Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την Ενωση.

Η ΕΠΣΧ με ανακοίνωσή της καταδικάζει το περιστατικό και τη συμπεριφορά παράγοντα που οδήγησε στην απόφαση αυτή τον Γιώργο Τριανταφύλλου, γνωστοποιώντας ότι η παραίτησή του δε γίνεται δεκτή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣ Χανίων συνεδρίασε σήμερα 20/02/2022 προκειμένου να συζητήσει την επιστολή παραίτησης του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κου Τριανταφύλλου Γ. και αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του πλέον πολύτιμου και άοκνου συνεργάτης της και να τον στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Στο πρόσωπο του κου Τριανταφύλλου η ΕΠΣ Χανίων στηρίζει και ευχαριστεί όλους τους διαιτητές της, άντρες και γυναίκες, για την υψηλού επιπέδου παρουσία που έχουν στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

Σε εποχές οπού η χώρα συγκλονίζεται από την οπαδική βία και καταδικάζεται από όλους τους υγιείς και σκεπτόμενους φιλάθλους, δυστυχώς βρίσκονται ανάμεσά μας κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, παράγοντες οπού νομίζουν ακόμη ότι τα γήπεδα αποτελούν φέουδό τους και συμπεριφέρονται ανάλογα.

Η σημερινή βίαιη και αήθης συμπεριφορά που αντιμετώπισε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κος Τριανταφύλλου γυρίζει το ποδόσφαιρο του νομού πολλά χρόνια πίσω, θυμίζει σκοτεινές περιόδους του τόπου και καταδεικνύει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ότι δυστυχώς η βία και η ανοησία είναι ακόμη εδώ, και δυστυχώς σε κάποιους βαθιά ριζωμένες. Οι ίδιες αυτές συμπεριφορές εκθέτουν τους πρωταγωνιστές τους στα μάτια όλου του φίλαθλου κόσμου του νομού μας και δυστυχώς για αυτούς τους φέρνει προ των ευθυνών τους.

Η ΕΠΣ Χανίων καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την συγκεκριμένη κατάπτυστη ενέργεια και δηλώνει προ πάσα κατεύθυνση και σε όλους του τόνους ότι αυτού του είδους και οποιαδήποτε άλλη απαξιωτική, συμπεριφορά απέναντι στο άθλημα και τους αξιωματούχους του θα τιμωρείται με την μέγιστη αυστηρότητα.

Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο του τόπου μας να υπάρχουν ακόμη αυτές οι συμπεριφορές και μάλιστα από παράγοντες που θα έπρεπε να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση τελικά να καταφέρνουν να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή.

Τέλος καλούμε όλους του παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να δείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στους αντιπάλους, τους διαιτητές και στο άθλημα και να απομονώσουν στο περιθώριο όλους αυτούς που μας προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους.

Γιατί τελικά δεν είναι πόλεμος είναι γιορτή.

Για την ΕΠΣ Χανίων

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Κωνσταντινίδης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook