H HONOR ανακοινώνει την HONOR Magic4 Series στην MWC 2022 – Με την επερχόμενη κυκλοφορία της σειράς HONOR Magic4 στην MWC, αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις

Ενόψει του MWC 2022, η HONOR θα αποκαλύψει επίσημα το ολοκαίνουργιο κορυφαίο smartphone της, τη σειρά HONOR Magic4 στη Βαρκελώνη στις 28 Φεβρουαρίου.

Το 2021 ξεκίνησε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την HONOR με την επιτυχημένη παγκόσμια κυκλοφορία του HONOR 50 σε περισσότερες από 40 αγορές. Και το 2022 έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά. Λάνσαρε την πρώτη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα Magic V στην Κίνα, η οποία διαθέτει εμβληματική σχεδίαση και πρωτοποριακές καινοτομίες για τη κατηγορία της. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Counterpoint Research, η HONOR κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2022 με ισχυρή δυναμική ανάπτυξης. Η έκθεση της Counterpoint Research τόνισε επίσης την εξαιρετική απόδοση της HONOR στην Κίνα το τέταρτο τρίμηνο.

Για να διαβάσετε την πλήρη έκθεση, κάντε κλικ ΕΔΩ. Με την επερχόμενη κυκλοφορία της σειράς HONOR Magic4 στην MWC, αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά HONOR Magic4 θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook