Η 32χρονη Kourtney Kardashian αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της και ότι διανύει την 9η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της!

Η Kourtney και ο 28χρονος σύντροφός της Scott Disick έχουν ένα γιο, τον Mason, ο οποίος θα γίνει 2 ετών στις 14 Δεκεμβρίου.

«Ο Scott κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας και πάρα πολύ χαρούμενοι που θα μεγαλώσει η αγάπη στην οικογένειά μας».

\"\"\"\"

Την είδηση η Kourtney αποκάλυψε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Us Weekly».

Είπε ακόμη ότι ξύπνησε το σύντροφό της στις 7 το πρωί γιατί δε μπορούσε να περιμένει μέχρι να ξυπνήσει και να του πει ότι έκανε το τεστ εγκυμοσύνης και ότι βγήκε θετικό.

\"\"

Όσο για τις αδερφές της; Η Kim μόλις μπήκε στη διαδικασία διαζυγίου από τον μόλις 72 ημερών σύζυγό της Kris Humphries και όπως δήλωσε η ίδια: «Αρχικά ήθελα έξι παιδιά. Μετά είπα ότι θα ήταν καλύτερα τα τέσσερα, μετά τρία και τώρα νομίζω ότι μπορεί και να μην κάνω καν παιδιά».

\"http://healthybodygain.com/wp-content/uploads/2011/10/khloe-kardashian-hot-pictures.jpg\"Η όχι και τόσο διάσημη τρίτη-αδερφή-Kardashian, η 27χρονη Khloé που έχει παντρευτεί τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να την προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει μείνει ακόμη έγκυος. «Είναι τόσο δύσκολο. Δεν είχα ιδέα για την ωορρηξία και τον περιορισμένο χρόνο που έχει μια γυναίκα για να μείνει έγκυος. Δεν το είχα ακούσει ποτέ. Κανείς δε μου το δίδαξε αυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook