Την πρόκριση για την β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων σφράγισε ο Ν.Ο. Χανίων επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο του στους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη εξασφάλισε το εισιτήριο για την συνέχεια του θεσμού σημειώνοντας 2 νίκες επί των Αγίου Νικολάου (21-5) και ΟΦΗ (12-5) και μία ισοπαλία (4-4) με το Ρέθυμνο, το οποίο ήταν η άλλη ομάδα που προκρίθηκε από τον 5ο όμιλο.

Ουσιαστικά, το χανιώτικο συγκρότημα απειλήθηκε μονάχα από το Ρέθυμνο μιας και στους άλλους δύο αγώνες είχε πάρα πολύ εύκολο έργο όπως μαρτυρούν άλλωστε τα 34 γκολ που σημείωσε. Το θετικό ήταν ότι ο Νίκος Βλαζάκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ακριβή κατάσταση της ομάδας του, την οποία καλείται πλέον να προετοιμάσει για τη β’ φάση.

Αναλυτικά οι σκόρερ του Ν.Ο. Χανίων ήταν οι εξής: Παπασηφάκης (6), Σολογάνης (6), Σκουμπάκης (5), Μυγιάκης (4), Δασκαλάκης (3), Μπιτσάκης (3), Πελέσης (3), Κοκονάς (2), Βολτυράκης (1), Ηλιάκης (1), Μαραβελάκης (1), Σηφοστρατουδάκης (1), Χατζηαναστασίου (1). Ακόμα στους αγώνες συμμετείχαν και οι Βατσάκης, Μαστορακάκης, Ντουμπανάκης, Τσιβουράκης, Χατζηδάκης και Χατζηιωάννου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook