Πρόκειται για  ιστορικό κτίριο στην πολυσύχναστη αγορά στο Δυτικό Γιορκσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σύμφωνα με το Newsbeast.gr δίνουν «μάχη» με την τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα μύλο του 19ου αιώνα η οποία χρησιμοποιείται ως τοποθεσία γυρισμάτων για δημοφιλείς σειρές όπως το Downton Abbey και το Peaky Blinders.

Φωτογραφίες οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζουν τους 100 πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο να παλεύουν με τις φλόγες στο ιστορικό κτίριο Dalton Mills, την πολυσύχναστη αγορά της πόλης Keighley, στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Τεράστιες φλόγες και πυκνά νέφη μαύρου καπνού φαίνονται να ξεπηδάνε από το πλινθόκτιστο κτίριο καθώς τα συνεργεία της πυροσβεστικής μάχονται για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δυτικού Γιορκσάιρ ανέφερε όπως αναμεταδίδει η dailymail ότι 20 αντλίες κλήθηκαν στο σημείο, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ υπήρχε σύσταση στους κατοίκους να κρατούν κλειστά τα παράθυρά τους. Όλοι οι παράπλευροι δρόμοι έχουν κλείσει.

Σήμερα το απόγευμα ο Δήμος του Μπράντφορντ δήλωσε ότι θα ανοίξει το κέντρο αναψυχής του Keighley για να παρέχει καταφύγιο σε όσους κατοίκους έχουν πληγεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook