Παρά την κατακραυγή μετά την διαβόητη απόδραση,  οι φυλακές Χανίων στην Αγυιά δεν δέχονται κρατούμενους την Καθαρή Δευτέρα λόγω της…. αργίας!

Στο πολύ γνώριμο χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων αναμένεται να «φιλοξενηθεί» ο 34χρονος Πακιστανός καταδικασμένος σε τρις ισόβια για δολοφονίες, ο οποίος στις αρχές Φεβρουαρίου είχε αποδράσει από εκεί μαζί με άλλους τέσσερις βαρυποινίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr νωρίς το πρωί της Καθαρής Δευτέρας αναμένεται να φτάσει στα Χανιά μεταγωγή 12 κρατούμενων μεταξύ των οποίων και ο 34χρονος Πακιστανός, ο οποίος είχε μεταχθεί προσωρινά στην Αθήνα.

Και ενώ – μετά τα όσα είχαν γίνει με την διαβόητη απόδραση – θα αναμενόταν οι καταδικασθέντες και ειδικά ο 34χρονος ισοβίτης, να οδηγηθούν άμεσα στο κατάστημα κράτησης στην Αγυιά, οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν πως αναγκαστικά θα μείνουν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, καθώς η διεύθυνση των φυλακών διεμήνυσε πως δεν μπορεί να γίνει η εισαγωγή των φυλακισμένων λόγω της….αργίας για τα ….Κούλουμα!

Δηλαδή με την ίδια δικαιολογία περί  μη εργασίας της γραμματείας των φυλακών Σαββατοκύριακα και αργίες,  ένας – τουλάχιστον – επικίνδυνος βαρυποινίτης, μαζί με άλλους 11 καταδικασμένους, θα μείνουν για ένα 24ωρο στα κρατητήρια, τα οποία – όπως είχε τονισθεί και στην δίκη που έγινε μετά την σύλληψη των δραπετών – είναι ακατάλληλα για την παραμονή φυλακισμένων.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook