Το ΕΑΚ Χανίων αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του προέβησαν σε διευκρινίσεις για τους όρους δόμησης του Κολυμβητηρίου.

Όπως τονίζεται η τακτοποίηση των ορών δόμησης αφορούν την υφιστάμενη αθλητική εγκατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων:  

Η ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας για τους όρους δόμησης, ώστε να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων, αφορούν αποκλειστικά και μόνο την υφιστάμενη αθλητική εγκατάσταση.

Μετά από 40 χρόνια είναι η πρώτη φορά που γίνεται ολοκληρωμένη και στοχευμένη προσπάθεια για την συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, με εξασφαλισμένα χρήματα και αντιμετώπιση των πολεοδομικών ζητημάτων.

Το χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες στο κολυμβητήριο Χανίων θα δοθεί εντός Μαρτίου, όταν ο ΟΑΚ θα είναι έτοιμος, ώστε να παρουσιαστούν οι μελέτες που έχει αναλάβει και ολοκληρώνονται.

Από πλευράς του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του σε Ρ/Σ των Χανίων ότι η τροποποίηση των όρων δόμησης για το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αθλητική εγκατάσταση και τίποτε άλλο… “ούτε βόρεια, ούτε νότια, ούτε δυτικά, ούτε ανατολικά”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook