Η ενασχόληση του Netflix με τα trivia συνεχίζεται με τη νέα του σειρά Trivia Quest. Πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία που θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου.

Όπως συνέβη με το Black Mirror: Bandersnatch ή το Cat Burglar του Netflix, το Trivia Quest θα είναι μια αφηγηματική διαδραστική εμπειρία, που σημαίνει ότι κάθε «νίκη» θα βοηθήσει να προχωρήσει η ιστορία. Στο Trivia Quest, η σωστή απάντηση στις ερωτήσεις του παιχνιδιού θα βοηθήσει επίσης να απελευθερωθούν οι φίλοι του πρωταγωνιστή Willy, ο οποίος έχει αποστολή να σώσει ομήρους πολίτες της Trivia Land που συνελήφθησαν από έναν πεινασμένο για γνώση κακοποιό που ονομάζεται Evil Rocky.

Ένα νέο επεισόδιο του Trivia Quest θα κυκλοφορεί στην υπηρεσία κάθε μέρα όλο τον Απρίλιο, με 30 επεισόδια συνολικά. Κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει 24 ερωτήσεις (12 εύκολες και 12 δύσκολες) σε μορφή πολλαπλών επιλογών. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν επιστήμη, ψυχαγωγία, αθλήματα, τέχνη, γεωγραφία και ιστορία. Το παιχνίδι βασίζεται στο Trivia Crack της Etermax, για το οποίο οι New York Times αναφέρουν ότι είχε άδεια από το Netflix.

Οι παίκτες θα μπορούν να επαναλάβουν τα κουίζ για να συγκεντρώσουν πόντους και να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις που μπορεί να είχαν χάσει στο παρελθόν.

Το Trivia Quest φτάνει στο Netflix τον επόμενο μήνα σε τηλέφωνα και tablet Android. iPhone, iPad και iPod Touch, υποστηριζόμενες έξυπνες τηλεοράσεις, αποκωδικοποιητές και κονσόλες. Οι συσκευές που δεν υποστηρίζονται αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνουν το Apple TV, ορισμένες συσκευές Chromecast (εκτός από αυτές με το Google TV), οθόνες αφής Tesla, προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούν Silverlight και την εφαρμογή Netflix στα Windows.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook