Πρόκειται για την δεύτερη και ίσως τελευταία παράταση για τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε έξι δήμους της Π.Ε. Χανίων

Απο το εθνικό κτηματολόγιο ανακοινώθηκε ότι “παρατείνεται μέχρι την 18η Απριλίου 2022, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων κατοίκων εξωτερικού, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων, μόνο για τους κατοίκους εσωτερικού, στους Δήμους Χανίων, Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου – Σελίνου, Πλατανιά και Κισσάμου της Π.Ε. Χανίων.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τους έξι Δήμους της ΠΕ Χανίων άρχισε στις 18-10-2021 και λήγει στις 18-4-2022 για τους κατοίκους της ημεδαπής, τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.”

Να σημειωθεί πως για τους κατοίκους εσωτερικού η πρώτη προθεσμία έληξε στις 18 Ιανουαρίου, αλλά δόθηκε παράταση μέχρι τις 7 Μαρτίου και ακολούθησε και νέα παράταση μέχρι την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία και για όσους κατοικούν στο εξωτερικό.

Το Γραφείο κτηματογράφησης Χανίων λειτουργεί στην διεύθυνση Μακρύς Τοίχος του Δήμου Χανίων στο 3ο χλμ της Π.Ε.Ο. Χανίων Κισσάμου,τηλ. 8011 010 275 (για κατοίκους εσωτερικού) &  28218 21824 (για κατοίκους εξωτερικού),
email : [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook