Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.Α.Μ, σε συνεργασία με την Κρητική Διεθνή Κοινότητα Χανίων (Cretan International Community) διοργανώνουν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011 παζάρι, στο Παλιό Τελωνείο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση των:

• Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων
• Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Χανίων
• Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς & Στήριξης «Ορίζοντας»
• Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αυτιστικών Χανίων
• Ερυθρός Σταυρός Χανίων
• Ερυθρός Σταυρός Ρεθύμνου

Αυτό το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνεται στα Χανιά κάθε Δεκέμβρη για τα τελευταία 12 χρόνια – από το 1999. Χάρη στις γενναιόδωρες προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων και τη στήριξη των κατοίκων, των μελών των CIC καθώς και άλλων μελών της διεθνούς κοινότητας, έχουν συγκεντρωθεί χρήματα από την πώληση αυτών των προσφορών, καθώς και από την πώληση χειροποίητων αντικειμένων, φαγητού και ποτών.

Έπειτα, τα χρήματα που συγκεντρώνονται, δωρίζονται πριν τα Χριστούγεννα στις επιλεγμένες φιλανθρωπίες κάθε φορά. Από το 1999 το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί και δωριθεί σε διάφορες φιλανθρωπίες στην Κρήτη από τα ετήσια Παζάρια είναι 100.000 ευρώ.

Το Παζάρι πραγματοποιείτε στο Παλιό Τελωνείο- θα είναι ανοικτό από τις 10:00πμ έως τις 08:00μμ το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Θα υπάρχει φαγητό και ποτά καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά που θα δημιουργήσουν μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook