Την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Με θέμα «Πώς μιλάμε στα παιδιά και στους μαθητές μας για τον πόλεμο;» ο σύλλογος εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Χανίων διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 18:30 και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “ο  Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση καταδικάζει την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας η οποία αποτελεί  την τυπική έναρξη ενός πολέμου που προετοιμαζόταν για καιρό στο έδαφος της συσσωρευμένης έντασης και του σκληρού ανταγωνισμού ΗΠΑ/ΝΑΤΟ- ΕΕ- Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο, για τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Έναν σκληρό ανταγωνισμό που οδηγεί σε ένα ακόμη ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ευρώπη, 23 χρόνια μετά τη Γιουγκοσλαβία.

Στο φόντο ενός ακόμα ιμπεριαλιστικού πολέμου καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, τα μέλη του Συλλόγου μας, τους μαθητές μας και τους γονείς τους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση «Πώς μιλάμε στα παιδιά και στους μαθητές μας για τον πόλεμο;» και να κουβεντιάσουν μαζί μας για το θέμα του πολέμου. Θα υπάρξει προβολή βίντεο, σύντομη ομιλία από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και θα ακολουθήσει συζήτηση.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook