Από σήμερα Κυριακή ξεκινά η βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Το κρύο παραμένει ωστόσο τσουχτερό. Δείτε την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μανώλη Λέκκα.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας στο Flashnews.gr,  σήμερα Κυριακή προβλέπονται καλές γενικά καιρικές συνθήκες, με κάποια ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και ανατολικά 5 μποφώρ, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, με μέγιστη τιμή τους 10 βαθμούς κελσίου. Στα ορεινά θα δούμε χαμηλοτέρες τιμές.

Την Δευτέρα (14/3) ο καιρός αναμένεται ήπιος, με λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της Κρήτη, χωρίς να αποκλείονται χιονοπτώσεις σε ορεινές όμως περιοχές πάνω από 1000-1200 μέτρα υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν μεχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (15/3) αλλά με περιοδικότητα και χωρίς μεγάλες εντάσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν με βόρειες και ΒΑ διευθύνσεις 3-4 μπορφώρ και αργότερα 5 και 6 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Το πρωί της Τρίτη 5-7 βαθμούς κελσίου στις αστικές περιοχές και παράκτιες περιοχες . Στην ενδοχώρα γύρω από τους 0 βαθμούς.

Από Τρίτη πάντως περιμένουμε σταδιακή βελτίωση, με πολύ καλύτερη καιρική εικόνα, χωρίς φαινόμενα. Την Τρίτη θα υπάρχει λίγη συννεφιά, αλλά ο ήλιος θα υπερτερεί.

Τα ευχάριστα έρχονται την Τετάρτη (16/3) όπου θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε όλη την Κρήτη. Οι θερμοκρασίες από Τετάρτη θα ανεβαίνουν σταδιακά και πλέον ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook