Η νεαρή σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», δίνοντας ελπίδα στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειες τους, και στέλνοντας το πανανθρώπινο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Η συναυλία της Αναστασίας Ζαννή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για τη βραβευμένη συναυλία που έχει ταξιδέψει στο Τόκιο, στην Σεούλ, στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και καταλήγει στην Αθήνα, σε μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Το ρεπερτόριο-έκπληξη κινείται στο πνεύμα των γιορτινών ημερών και περιλαμβάνει γνωστές άριες και τραγούδια ερμηνευμένα από την μεγάλη Ella Fitzgerald και ως τα gospel της Mahalia Jackson.

Την Αναστασία Ζαννή συνοδεύει η Συμφωνική Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ελευθέριου Καλκάνη και 50μελής χορωδία.

Εισιτήρια πωλούνται στο θέατρο Παλλάς και οι τιμές τους είναι για τη διακεκριμένη ζώνη 25 € και για την οικονομική ζώνη 15€.

Εισιτήρια επίσης πωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Πινδάρου 10.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τη συναυλία, ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ», όπως έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει με κάθε εκδήλωση του, θα το διαθέσει για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς πιστεύει ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, η κοινωνική αλληλεγγύη πρέπει να είναι καθήκον και προτεραιότητα όλων μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook