Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν τα τεχνικά δελτία που έχει καταθέσει προς χρηματοδότηση ο Δήμος της Ιεράπετρας, η πορεία των έργων κοινού ενδιαφέροντος που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο, ο καθαρισμός των ρεμάτων, έργα οδοποιίας, ο ηλεκτροφωτισμός σε οδικούς κόμβους, η αναστήλωση της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη κ.α.

Μετά την κοινή επίσκεψη στο νέο Γηροκομείο της Ιεράπετρας, στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλου, του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, στη συνέχεια δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέσαμε ως στόχο μας τη δημιουργία υποδομών με μέριμνα την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου. Στην προσπάθεια μας αύτη βρίσκουμε συμπαραστάτες τόσο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, όσο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και τις Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας με τους οποίους συνεργαζόμαστε άψογα. Επιδιώκουμε την ακόμη μεγαλύτερη εμβάθυνση της συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Κρήτης και την εξεύρεση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων, για την υλοποίηση άκρως απαραίτητων έργων κοινωνικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook