Συνάντηση Δημάρχου Χανίων με φορείς των Χανίων.

Ευρεία σύσκεψη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Χανίων πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 15/03/2022, υπό τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και φορείς της εμπορικής και τουριστικής επιχειρηματικότητας των Χανίων.

Στη σύσκεψη, τον συντονισμό της οποίας ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μιχάλης Καλογριδάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Δώρα Κυριακάκη, αλλά και μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Χανίων, του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων, του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, κ.α.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου Χανίων, “στο πλαίσιο της σύσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, παρουσίασε στα μέλη της Επιτροπής αναλυτικά τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, τις ολοκληρωμένες μελέτες, αλλά και τα υπό εξέλιξη έργα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χανίων, από την Αγ. Κυριακή, το Ενετικό Λιμάνι, τη Νέα Χώρα έως και τους Αγ. Αποστόλους.

Ο κ. Σημανδηράκης, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας: «Είναι ζωτικής σημασίας η συνεργασία του Δήμου Χανίων με όλους τους φορείς. που βρίσκονται σήμερα εδώ, καθώς κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση, με έναν κοινό στόχο: τη βελτίωση των παρεχόμενων υποδομών και τη βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη στα Χανιά»”.

Μήπως καθυστέρησε η σύσκεψη;

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σύσκεψη που, ενδεχομένως έρχεται με αρκετή καθυστέρηση, παραμονές της έναρξης της τουριστικής περιόδου και με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερα ασφυκτικές, σε περίοδο πολέμου στην Ευρώπη αλλά και της συνεχιζόμενης ύπαρξης της πανδημίας του κορωνοίού.

Το αν υπήρξε “ουσία” από αυτή τη σύσκεψη θα αποδειχτεί στο αμέσως προσεχές διάστημα και όσο, πλέον, τα Χανιά θα αρχίσουν να υποδέχονται τους επισκέπτες τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook