Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για το ματς αυτό τέθηκε οριστικά νοκ- άουτ ο Σέρχιο Λεάλ που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου από την μία να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και από την άλλη να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να μπορεί να βοηθήσει και ανάλογα τον Εργοτέλη στα επόμενα παιχνίδια.

Σε αντίθεση με τον Λεάλ που μαζί με τον τιμωρημένο Σαρρή και τους τραυματίες Αθανασίου και Ρομάνο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν. Καραγεωργίου για το ματς με τον Ατρόμητο, ο Σασιασβίλι που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες τις ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης αποχώρησε από αυτή ο Κλ. Ντάτομο που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά η κατάσταση του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες της κρητικής ομάδας την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί όπου μετά την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα πετάξει το μεσημέρι για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook