Τη Δευτέρα 28  Μαρτίου 2022 θα ξεκινήσει το πρώτο τμήμα μέσω τηλεκπαίδευσης “ Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)”  και αμέσως μετά το τμήμα «Δημιουργία Ιστοσελίδας».

Η διαδικασία είναι δυναμική , συνεχίζονται δηλαδή οι εγγραφές σε όλα τα αντικείμενα και με την συμπλήρωση  του απαιτούμενου αριθμού εγγραφών  προγραμματίζεται η έναρξή τους. Τα αντικείμενα είναι τα παρακάτω:

Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και  Ρωσικών για τον Τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Βασικά Αλβανικά, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης  τουριστικών  υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ Για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

Στα δύο τελευταία υπάρχει ΚΑΙ  η επιλογή δια ζώσης.

Επίσης ενημερώνουμε ότι  το  παλαιό τμήμα δια ζώσης «Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος»  που λόγω COVID δεν άρχισε το  2020, μπορεί να πραγματοποιηθεί  2 φορές την εβδομάδα, εκτός Τετάρτης, 6-9 μμ  εφόσον συμπληρωθούν 16-20 αιτήσεις. 

Παρακαλούνται όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή το 2020 να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους  στο τηλ 28223 40239,  καθώς  πολλά τηλέφωνα που έχουν δοθεί, δεν  φαίνεται να υφίστανται .  

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις)  και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου:  Τηλ. : 2822340239  Υπεύθυνη Μαρία Κουφάκη
Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου  Τηλ:  2822031989 & 2822083105   Υπεύθυνη Πευκιανάκη Χρυσή

” Τηρείται σειρά προτεραιότητας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook