Α. ΓΕΝΙΚΑ

1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, από την 8η πρωινή ώρα της 23ης  Μαρτίου και μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2022.

2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων,των καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης  και 25ης Μαρτίου 2022.

Β. ΕΙΔΙΚΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

1. Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες στα εκπαιδευτήρια του Δήμου μας με ευθύνη των Δ/ντων και των Προϊσταμένων των σχολείων.

 2. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από αντιπροσωπείες μαθητών με επικεφαλής τους δασκάλους και τους καθηγητές τους.

Ώρα 18:00 μ.μ. πανηγυρικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Ώρα 06:30 π.μ, η Φιλαρμονική  του Δήμου  Κισσάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης και χορωδία από κατοίκους της πόλης, θα τραγουδήσουν το εωθινόν στην πόλη της Κισάμου.  (*)

Ώρα 07:00 π.μ. θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

3. Ώρα 07:00-10:00 π.μ. Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

4. Ώρα 10:15 π.μ. επίσημη  δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό  για την Εθνική Εορτή και ομιλία για τη σημασία της επετείου από την κα. Καλούδη Ελισάβετ καθηγήτρια του 1ου  Γυμνασίου Κισσάμου.

5. Ώρα 11:30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης στην πλατεία Τζανακάκη, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική Δήμου Κισσάμου & της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου.

6. Ώρα 12:00 π.μ. παρέλαση τμημάτων μαθητών,συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη παρουσία των αρχών της πόλης. Την παρέλαση θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική του  Δήμου Κισσάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης.

7. Θα ακολουθήσουν Κρητικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Τζανακάκη΄.Τους χορούς θα συνοδεύουν μουσικά : Καρτσωνάκης Κωνσταντίνος βιολί, Παπαδακης Ιωάννης λαούτο, Καρτσωνάκης Ιωάννης λαούτο.

Προσκαλούνται οι Αρχές της πόλης, οι Σύλλογοι, τα Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι να συμμετέχουν στον εορτασμό της μεγάλης Εθνικής Εορτής μας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: Ορίζεται  ο κ. Μπατουδάκης Μιχάλης, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Κισσάμου.

Τη Φιλαρμονική του Δήμου Κισσάμου “Ειρηναίος Γαλανάκης” θα διευθύνει ο κ. Κουτσογιαννάκης Σπύρος, Αρχιμουσικός

(*) Σημείωση: όσοι κάτοικοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο εωθινόν να βρίσκονται ώρα 06:30 π.μ της 25ης Μαρτίου 2022 στο Δημαρχείο Κισσάμου.   

Το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου παρακαλείται για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο χώρο της παρέλασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook