Η πρόταση γάμου έγινε την 1η Μαΐου και την Παρασκευή, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού επέλεξαν τη μέρα της ονομαστικής του εορτής για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Για τον γάμο είχαν ενημερωθεί μόλις 28 άτομα αλλά η κάμερα του Star ήταν εκεί. Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί ενώ μπαίνοντας στο δημαρχείο δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.

Βγαίνοντας από το δημαρχείο η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε συγκινημένη στο Star: «Είμαστε καλά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, θα σας δούμε και στον θρησκευτικό γάμο. Ήθελε να μου κάνει μια έκπληξη και ανήμερα της εορτής του να παντρευτούμε. Δεν περίμενα να παντρευτώ (ξανά) στη ζωή μου. Πάμε τώρα για οικογενειακό γλέντι στο σπίτι μας».

Σε παλαιότερη συνέντευξη η Δέσποινα Μοιραράκη είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Είναι μια σχέση ουσίας με έρωτα, αγάπη και συμπόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και, πάνω απʼ όλα, υπάρχει καλή χημεία και στην καθημερινότητά μας περνάμε όμορφα. Ότι θα παντρευτούμε είναι σίγουρο, την ημερομηνία του γάμου θα την αποκαλύψω μέσα από την εκπομπή».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook