Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι εργασίες για την ανέγερση της νέας κερκίδας στο γήπεδο του Μάλεμε ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το Σάββατο (3/12) το απόγευμα! Ως εκ τούτου, η δέσμευση της διοίκησης ότι το γήπεδο θα παρείχε τη δυνατότητα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΦΩΚΙΚΟ, να φιλοξενούσε περισσότερους από 1000 καθήμενους, αποτελεί μία πραγματικότητα.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαθιουλάκη Μανόλη και τις εταιρίες "ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε." και "ΤΟΜΕΣ Α.Ε.", η συνδρομή των οποίων ήταν καταλυτική έτσι ώστε να ανεγερθεί η κερκίδα αλλά και να τακτοποιηθεί ένα από τα βασικότερα ζητήματα για τη διοίκηση του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, που ήταν η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου του Μάλεμε από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η άνοδος της ομάδος μας στη Β' Εθνική κατηγορία.

Επίσης, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει το δήμο Πλατανιά για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε στο θέμα της βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία χώρου πάρκινγκ, χωρητικότητας σχεδόν 150 θέσεων.

Και για το τέλος, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ απευθύνει κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να ενισχύσει την ομάδα μας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΦΩΚΙΚΟ και να αποτελέσει για μία ακόμα φορά, τον 12ο της παίκτη!