Ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως και από το δεύτερο ημίχρονο και την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Ν. Αναστόπουλος μετά την λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 53χρονος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τους 3 βαθμούς και για την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου όπου με τέτοια εμφάνιση ευχαριστιέται και ο κόσμος. Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος για την απόδοση μας και όχι για τα τρία γκολ. Από την άλλη η αποτυχία με την επιτυχία κρέμεται σε μια κλωστή. Δεν χρειάζεται να καβαλήσουμε το καλάμι και να μας αποπροσανατολίσει αυτή η νίκη. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Είχα τονίσει ότι στο διάστημα μιας εβδομάδας έχουμε τρία σημαντικά παιχνίδια με το σημερινό , την Δόξα και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και αυτά τα ματς δεν μπορούν να βγουν με 11 παίκτες. Δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη 18 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μια 20αδα από έτοιμους παίκτες ανά πάσα στιγμή και όταν κρίνω θα μπουν και θα δώσουν την ψυχή τους πράγμα που έγινε και σήμερα»

Προχωρώντας στην ανάλυση του ματς ο Ν. Αναστόπουλος επισήμανε:

«Σε καμία περίπτωση ο Αστέρας δεν μας απείλησε. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ ξεκινήσαμε καλά μας έλειπε το γκολ και προς το τέλος του πρώτου μέρους πέσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού ήμασταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις και πάρα πολύ καλοί μέσα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αλλά πιο πολύ στέκομαι στο ότι παίξαμε ωραία μπάλα. Να πω ένα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουνε. Είχαμε μια εξάδα από πολύ δύσκολα παιχνίδια μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες των αγώνων αυτών και τώρα που το πρόγραμμα είναι πιο βατό θα ανεβάσουμε την απόδοση μας. Δεν θα πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι και να μην ξεφύγουμε από τον στόχο μας. Και πάλι ο κόσμος σήμερα με όλη την σημασία την λέξης ήταν καταπληκτικός».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα ο τεχνικός της κρητικής ομάδας υπογράμμισε:

«Ο στόχος έχω τονίσει από την αρχή είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα να γίνει αυτό».

Για το γεγονός ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα οι παίκτες του ΟΦΗ τα καταφέρνουν περίφημα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα:

«Το ξέρουμε αυτό , το γνωρίζουμε το βιώνουμε και από εκεί και πέρα κοιτάμε την δουλειά μας. Για αυτό και είπα μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνουνε. Εμείς έχουμε έρθει εδώ για να γράψουμε ιστορία. Προβλήματα έχουμε και είναι γνωστά».

Τσιώλης: «Το ματς κρίθηκε στις στημένες φάσεις»

Από την πλευρά του ο Σ. Τσιώλης τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να αντεπεξέλθει σωστά σε κάποιες στημένες φάσεις που κατά τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης έκριναν και το παιχνίδι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης επισήμανε:

«Ξέραμε ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και δυνατό. Ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο του είναι καλός στις στημένες φάσεις στα δύο πρώτα γκολ χάσαμε την συγκέντρωση μας και τα μαρκαρίσματα μας. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι δεν τα καταφέραμε ανοιχτήκαμε και βρεθήκαμε εκτεθειμένοι. Και οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες όσον αφορά τον χώρο του κέντρου και τον έλεγχο της μπάλας. Κλειδί για τον νικητή ήταν οι στημένες φάσεις. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για την γρήγορη αλλαγή του Μπρέσκα με τον Ουσέρο ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε:

«Βλέποντας ότι ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο άρχιζε και πίεζε πολύ κάναμε μια αλλαγή τακτικής με τον Μπρέσκα για να εκμεταλλευτούμε τον κενό χώρο. Αυτή η αλλαγή έγινε για θέμα τακτικής και στο πρώτο μέρος έχασε ο Μπρέσκα μια καλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ».

Σχολιάζοντας την παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο Σ. Τσιώλης υπογράμμισε:

«Ο ΟΦΗ είναι μια ομοιογενής ομάδας έχει αγωνιστικότητα και πάθος και παίκτες που κάνουν την διαφορά και αν δεν είσαι προετοιμασμένος για ένα παιχνίδι θα έχεις προβλήματα. Βρεθήκαμε κοντά στο να κάνουμε ένα γκολ αλλά άμα δεν κάνεις ένα γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι δύσκολο να πάρεις κάτι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook