Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο 53χρονος άστεγος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Μετά τη χτεσινή ενημέρωση της αστυνομίας επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια του 53χρονου άστεγου στα Χανιά η οποία επιδιώχθηκενα καλυφθεί με εμπρησμό της οικίας, το βάρος πέφτει πλέον στην αναζήτηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών της συγκεκριμένης δολοφονικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ΕΛΑΣ βρίσκεται αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης και φυσικά στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών του εγκλήματος, χωρίς φυσικά να μπορούν να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες και στοιχεία, αφού την υπόθεση χειρίζεται με πολύ μεγάλη προσοχή η ασφάλεια Χανίων. Δεν αποκλείεται πάντως στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα χτυπήθηκε θανάσιμα και στη συνέχεια ο δράστης ή οιδράστες έκαψαν το σπίτι που διέμενε τα τελευταία 3 χρόνια, απανθρακώνοντας και τον 53χρονο.

Μάλιστα, η ιατρδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι το θύμα έφερεκακώσεις στον λαιμό, γεγονός που δείχνει ότι υπήρξε συμπλοκή και οι δράστη ή ο δράστης έπιασαν από τονλαιμό το θύμα, με βίαιο τρόπο. Επιπλέον, οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις του θύματος δείχνουν ότι ο δράστης χτύπησε το θύμα με κάποιο βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο στο κομμάτι της εξιχνίασης της, καθώς η πιθανή εύρεση των δραστών ή του δράστη θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες αλλά και στα αίτια.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook