Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος της συγχρονισμένης κολύμβησης για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, με τις αθλήτριες του να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις και να κατακτάνε με ευκολία την Ημερίδα Αστεριών (1ο έως 7ο).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ για την ημερίδα είναι η εξής:

Θετικότατη ήταν η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Ημερίδα Αστεριών (1ο έως 7ο) συγχρονισμένης κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (4/12) στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Στην πρώτη για την καινούργια περίοδο αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος, τα κορίτσια της χανιώτικης ομάδας κατάφεραν στο σύνολό τους να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις και να κατακτήσουν με ευκολία τα Αστέρια, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους στα επερχόμενα πανελλήνια χειμερινά πρωταθλήματα, Κορασίδων Α’, Κορασίδων Β’, Νεανίδων και ΟΠΕΝ Γυναικών.

\"\"

             Το γεγονός αυτό χαροποίησε την προπονήτρια του Ν.Ο.Χ., κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, η οποία αναφερόμενη στους στόχους που θέτει η ομάδα της για φέτος, τόνισε ότι είναι πολύ  υψηλοί αν και οι συνθήκες που επικρατούν και είναι εξαιρετικά δύσκολες, δυσκολεύουν σίγουρα το έργο. «Αυτοί οι αγώνες ήταν για μας οι πρώτοι για φέτος. Ήμουν αισιόδοξη ότι όλα τα παιδάκια θα περνούσαν τα Αστέρια και είμαι χαρούμενη που τα κατάφεραν», είπε αρχικά η κ. Γκεοργκίεβα, η οποία συνέχισε, λέγοντας τα εξής: «Είμαστε σε καλό δρόμο παρότι η δουλειά όπως γνωρίζουμε όλοι, βγαίνει πάρα πολύ δύσκολα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Οι στόχοι μας είναι να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε σε όλα τα πρωταθλήματα και να είμαστε ως ομάδα παρούσα σε όλους τους τελικούς. Μας ενδιαφέρει να συνεχίσουμε να έχουμε και φέτος καλές παρουσίες και να κατακτήσουμε μετάλλια, ειδικά στην COMEN κατηγορία που έχουμε καλά παιδιά. Αλλά και στην JUNIOR και στην OPEN, θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε συμμετοχές επίσης και να είμαστε στους τελικούς».


\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook