Τελευταία ενημέρωση 20.51
 

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος ολοκλήρωσε την απολογία του στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

 

Ο 47χρονος μάλιστα δέχθηκε επίθεση από υπάλληλο του δικαστικού μεγάρου όταν στην έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας, και καθώς περνούσε από δίπλα του τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ρίχνοντάς τον κάτω, αποδεικνύοντας πόσο αγανακτισμένος είναι για τις πράξεις που έχει διαπράξει ο Νίκος Σειραγάκης σε βάρος δεκάδων παιδιών στο Ρέθυμνο.

 

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κατ΄εξακολούθηση, μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές στις 4 το μεσημέρι στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.
 
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο 47χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ενώ θα ζητηθεί σύμφωνα με τον δικηγόρο του η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

 

 
 

Ο 47χρονος η δράση του οποίου έχει κυριολεκτικά σοκάρει την κοινωνία ολόκληρης της Κρήτης, που για λόγους ασφαλείας κρατείται στα κρατητήρια αστυνομικής διεύθυνσης άλλου νομού του νησιού, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του απολογίας, υποστήριξε πως οι πράξεις του δεν κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο,  αλλά αποτελούσαν  μέρος μιας  διαδικασίας  μύησης για τα παιδιά και γίνονταν με τη συναίνεση τους.

 

Σε ότι αφορά την οικογένεια του 47χρονου η σύζυγος του ήδη έχει κινήσει τη διαδικασία για έκδοση διαζυγίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 χρόνων για κάθε παιδί με το οποίο συνευρέθηκε, πράγμα το οποίο σημαίνει πως, και εάν μιλήσουν και άλλα θύματά του,  η ποινή του είναι δυνατόν να φτάσει μέχρι και τα τρις ισόβια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook