Το κύμα ένοπλων ληστειών στην Αθήνα συνεχίζεται καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας συνέβησαν επτά νέα περιστατικά.

Στόχος για τρεις άγνωστους δράστες ήταν ένα κατάστημα ψιλικών στο Ζεφύρι, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, οι οποίοι επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με μαχαίρι κατορθώνοντας να αποσπάσουν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Επίθεση δέχτηκε και σούπερ μάρκετ στα Καμίνια, στην οδό Ψαρών όταν δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν και με την απειλή όπλων «άδειασαν» τα ταμεία του καταστήματος.

Οι ληστείες στα καταστήματα συνεχίστηκαν καθώς ένας ένοπλος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών της Κυψέλης, στην οδό Λευκωσίας, φεύγοντας με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Εκτός από επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα ψιλικών, άγνωστοι «χτύπησαν» και σπίτια σε δύο περιπτώσεις.

Στους Αγίους Αναργύρους, έξι συνολικά αλλοδαποί δράστες εισέβαλαν σε οικία και με την απειλή μαχαιριού έφυγαν με λεία άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

Στόχος έγινε και σπίτι στην Κυψέλη, όταν τρεις άγνωστες δράστες μπήκαν ένοπλοι στην οικία ενός άτυχου ζευγαριού και του απέσπασαν χρήματα, τιμαλφή αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο.

Τέλος, στο Περιστέρι, κοντά στη στάση του μετρό, επίθεση δέχτηκε ένας οδηγός ταξί όταν ένας κακοποιός του επιτέθηκε με μαχαίρι και του απέσπασε τις εισπράξεις της ημέρας.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook