Η νεοσύστατη ομάδα K.Art Κλεινάκη παρουσιάζει την μουσικοθεατρική της παράσταση με τίτλο “Στιγμές με τον Αλέξανδρο” στα Χανιά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Mega Place Ster Cinema περιοχή Βλητέ, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Τρείς επαγγελματίες μουσικοί και δεκαεπτά ερασιτέχνες ηθοποιοί παίζουν, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Η παράσταση θα μεταφράζεται ταυτόχρονα στην νοηματική γλώσσα και αποτελεί καινοτόμο προσπάθεια για τα θεατρικά δρώμενα, σε συνδυασμό με τραγούδι και ζωντανή μουσική, των ειδικά για την περίσταση μελοποιημένων στίχων του Παπαδιαμάντη από τους Κλεινάκη Μαρία και Πούλακα Γιώργο.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 9 στο Ωδείο Ρεθύμνης.

Το θεατρικό αυτό πραγματοποιείται υπό την καλλιτεχνική ματιά και καθοδήγηση της σοπράνο Κλεινάκη Μαρίας σε σκηνοθεσία του Ματσαμάκη Γιάννη. Συνεργάστηκαν ακόμα οι Λειβαδάρα Δέσποινα, Κλεινάκη Γεωργία Ραφαέλα, Πούλακας Γιώργος, Κοκοτσάκης Βασίλης,Ντουλάκη Κική.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι:
Κλεινάκη Μαρία
Ξανθουδάκης Νεκτάριος
Ντούγκα Κυριακή
Κωνσταντοπούλου Μαρία
Λογαρίδου Σοφία
Καραγεωργίου Γιώργος
Χρονάκη Δρακάκη Μαρία
Κουσουνή Κατερίνα
Γιατράκη Νατάσα
Γουβεράκη Παπαδόσηφου Ελένη
Μουζουράκης Γιώργος
Κλεινάκη Γεωργία Ραφαέλα
Καράκης Μιχάλης
Μουδάκης Νίκος

και τα παιδιά:
Γιάννης Κανδανολέων
Δέσποινα Κανδανολέων
Νίκος Παπαδόσηφος

Κοστούμια Μαρουσάκη Έφη, φωτισμός και ήχος Θανάσης Καρακατσάνης, κομμώσεις Αρβανιτάκη Κατερίνα, σχεδιασμός μακιγιάζ Φραγγιουδάκης Δημήτρης, φροντιστές Δρακωνάκη Ειρήνη και Άγγελος Τσαγκολάρης και πολλοί φίλοι υποστηρικτές της προσπάθεια αυτής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook