Πεδίο μάχης θυμίζει και πάλι η πλατεία Συντάγματος όπου αυτή την ώρα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο των τριών χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και έφτασαν έξω από τη Βουλή όπου άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ κατά των αντρών των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Η κυκλοφορία δεν επιτρέπεται στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, βασ. Αμαλίας από Ξενοφώντος, βασ. Σοφίας από Σέκερη, Πατησίων από Χαλκοκονδύλη και Πειραιώς από Κολωνού.

Επιπλέον, λόγω των συγκεντρώσεων, ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο έκλεισε στις 17:00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18:00.

Το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης σημειώθηκαν και πάλι επεισόδια, ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά το τέλος της πορείας μνήμης μαθητών και φοιτητών. Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης άνοιξαν λίγο μετά τις 15.00, ωστόσο, λόγω της συγκέντρωσης στα Προπύλαια έκλεισαν και πάλι.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook