Εκδήλωση με μουσική και χορό διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ στο club Senso ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να συνδράμει στην οικονομική ενίσχυση του τμήματος.


Η ανακοίνωση:

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιεί μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ στο club Senso. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ με ένα ποτό και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και την υποστήριξη των αθλητικών τμημάτων κολύμβησης του Ν.Ο.Χ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται στις νέες και στους νέους των Χανίων αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι και επιθυμούν να συνδράμουν στην οικονομική ενίσχυση του τμήματος κολύμβησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνέχεια της επιτυχημένης και με μεγάλη ανταπόκριση εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον πολυχώρο Megaplace τον περασμένο μήνα για τον ίδιο σκοπό.

Τέλος, θέλουμε άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία στην προσπάθειά μας αυτή και συγκεκριμένα τους Γρηγόρη μικρογεύματα - Coffee right, Super markets ΙΝ. ΚΑ., Ξυλουργικές εργασίες Αντώνης Τσουγκράκης, Κτηματοοικοδομική Κρήτης, πολυχώρος ψυχαγωγίας Mega place, club Senso, Μικρό Καφέ και την Eurocar Φαντριδάκης.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος, Στέφανος Καβαλιεράκης

Ο Γραμματέας, Φώτης Καζάσης


nox.gr