Οι μεταγραφικές συσκέψεις για τον Εργοτέλη διαδέχονται η μια την άλλη καθώς ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι σκέψεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ολοένα και εντείνονται.
Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωργίου είχαν νέα συνάντηση την Τετάρτη για τον ένα και μοναδικό παίκτη που θα πάρει ο Εργοτέλης για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν στο τραπέζι και άλλα ονόματα εκτός από αυτό του Πρίττα.

Βέβαια στο τραπέζι έπεσε και μια άλλη σκέψη που έχει να κάνει με το να μην προχωρήσει ο Εργοτέλης στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή και να μείνει ως έχει μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό θα γίνει όμως μόνο στην περίπτωση που στα επόμενα 2-3 ματς παίκτες όπως ο Ολίσε και ο Κυριακίδης δείξουν ότι μπορούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Ρομάνο.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον Καραγεωργίου να βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση όλους τους παίκτες του (πέραν των γνωστών δεδομένων απόντων Ρομάνο και Αθανασίου) να προπονούνται κανονικά, ανάμεσα στους οποίος και ο Λεάλ ο οποίος πλέον φαίνεται ότι θα είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής. Την Τετάρτη το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης και από την Πέμπτη το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με τακτική βάσει και των όσων δουν οι άνθρωποι της ομάδας στον αγώνα της Δόξας με τον ΟΦΗ. Η προπόνηση της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.

Τέλος από την Τετάρτη το πρωί έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Δόξα Δράμας όπου υπάρχει γενική είσοδος 15 ευρώ ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών είναι δωρεάν εκτός από την θύρα 1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook